WIJ ZORGEN VOOR EEN CREATIEVE INVULLING!

Voor een verrassende opening, is een dosis creativiteit nodig om de verwachtingen te overtreffen. Wij hebben de juiste mensen in dienst die een evenement kunnen organiseren dat werkt en verrast. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de opening. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kan Zomaar Events uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het openingsevenement? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat de opening past bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. 

 

 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het openingsevenement. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit op de doelgroep van het evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Wat voor sprekers worden er uitgenodigd en hoe wordt het officiële moment georganiseerd? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt regelen.

bekijk de entertainment mogelijkheden