WIJ ZORGEN VOOR EEN CREATIEVE INVULLING!

Voor een verrassende opening, is een dosis creativiteit nodig om de verwachtingen te overtreffen. Wij hebben de juiste mensen in dienst die een evenement kunnen organiseren dat werkt en verrast. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de opening. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kan Zomaar Events uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het openingsevenement? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat de opening past bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. 

 

 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het openingsevenement. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit op de doelgroep van het evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Wat voor sprekers worden er uitgenodigd en hoe wordt het officiële moment georganiseerd? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt regelen.

bekijk de entertainment mogelijkheden

Jouw openingsfeest tot in de puntjes verzorgt

De aanloop naar het openingsfeest kan een hoop stress met zich mee brengen. Je wilt je huidige werknemers en leveranciers bedanken voor hun inzet, een nieuw publiek trekken en huidige klanten welkom heten. Een belangrijk moment die je niet zomaar over kunt doen. Een perfect moment om je openingsfeest te laten organiseren door Zomaar Events. Wij hebben jarenlange ervaring in het openingsfeest organiseren dat wij wel raad weten met deze stress. Ga jij voor een intieme setting waar je kunt genieten met een kleine groep mensen die belangrijk voor je zijn, of wil je het groots aanpakken? Ga je voor alleen drankjes of wil je er ook leuke hapjes bij? Aan jou de keuze, wij voeren het voor je uit.

Onze aanpak voor een uniek openingsfeest

We organiseren een brainstorm waar jij als werkgever kunt aansluiten, maar ook de rest van de collega’s welkom zijn. Ook zij hebben vaak goede ideeën en vormen de basis van je bedrijf. We schrijven alles op wat bij ons binnen komt en vervolgens gaan wij voor je aan de slag. We kijken naar de doelgroep, creëren een concept wat past bij de identiteit van het bedrijf en wij zorgen voor een knaller van een openingsfeest. De aankleding maar ook de hapjes zijn in dezelfde stijl als het concept en draagt als het ware jou volledige identiteit.

Zet de champagne maar koud

We verzorgen het totaalpakket van je openingsfeest, van catering tot aankleding. Op een unieke wijze wordt jouw feest geopend. Een grote sleutel omdraaien, een rode knop, een groot doek laten vallen, het oplaten van ballonnen, iemand laten skydiven die vervolgens het lint door knipt, een videoprojectie met goede muziek of ga je toch voor vuurwerk? Je kunt het zo gek niet bedenken, wij kunnen het regelen.