Bedrijfsfeest met impact!

Met de juiste aanpak kan een bedrijfsfeest veel meer zijn dan een gezellig feest. Een bedrijfsfeest dient een totaalbeleving te zijn, wat betrokkenheid creëert voor de medewerkers, klanten en relaties. Wij gaan deze uitdaging graag voor jullie aan!

Jullie bepalen het, wij regelen het!

LOCATIE

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

ORGANISATIE

Vanaf het begintraject werken wij samen tot een bedrijfsfeest die helemaal naar jullie wens is. Belangrijke onderwerpen als doelgroep, doelstelling en de invulling van het evenement, komen hier zeker aan bod. Wij maken een passend voorstel en ons persoonlijke gesprek nemen we alles in één keer door en worden er onderdelen verwijderd of juist toegevoegd. Vervolgens zorgen wij voor de perfecte uitvoering van het evenement. 

offerte aanvragen

CREATIVITEIT

Voor het organiseren van een origineel bedrijfsfeest, is er een dosis creativiteit voor nodig. Hoe verras je jouw gasten en hoe wordt het ‘wow-effect’ gecreëerd? Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste medewerkers in dienst, die de meest verrassende en unieke elementen bedenken voor elke doelgroep. Ieder bedrijfsfeest is bij ons uniek, waarbij we er voor zorgen dat het alle verwachtingen overtreft.

offerte aanvragen

Een bedrijfsevent laten organiseren

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een bedrijfsevent organiseert dat jij en je personeel niet snel zullen vergeten? Dan ben je op het juiste adres aangekomen. Bij Zomaar Events hebben we namelijk een groot aantal mogelijkheden voor je klaarstaan als het op het organiseren van een evenement aankomt. Je hebt bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende thema’s, om je event nog meer bijzonder te maken. We kunnen bij je langskomen met een drank- en foodtruck voor een echte outdoor happening, maar we kunnen ook binnen een speciaal event voor je organiseren.

Een speciaal bedrijfsevent organiseren

We hebben bij Zomaar Events heel veel ervaring met het organiseren van de leukste evenementen. Neem dan ook gewoon even een kijkje op onze website om hier te zien wat voor mogelijkheden we je allemaal te bieden hebben. We werken in de regel volgens drie stappen. Om te beginnen gaan we met je bekijken wat voor thema je event moet hebben. Als we dit hebben besloten, dan gaan we aan de hand van je budget en wensen bekijken wat jij allemaal op het gebied van eten en drinken geregeld wil zien. Dan bekijken we in stap drie nog even of je extra entertainment op je feest wil hebben. Een bedrijfsevent laten organiseren door ons? Wij gaan er helemaal voor om er iets echt bijzonders van te maken.

Meer weten over een uniek bedrijfsevent?

Wil jij een bedrijfsevent organiseren waar men het nog lang over heeft? Dan raden we je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou een evenement te geven dat echt bijzonder is. We hebben op onze website een offerteformulier klaarstaan waar je heel eenvoudig je wensen op aan kunt geven. Aan de hand hiervan ontvang jij dan binnen 24 uur een offerte. Ga je hiermee akkoord, dan gaan we samen met jou een plan maken om van dat evenement iets te maken dat echt bijzonder is.