TE GAST OP JULLIE EIGEN EVENEMENT!

Om het personeel te bedanken voor al het harde werken, verdient het personeel een spetterend feest. Door onze ervaring, weten wij hoe je een origineel personeelsfeest met impact kan creëren. Daarnaast nemen wij alles uit handen zodat jullie te gast kunnen zijn op jullie eigen evenement.

LOCATIE

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

STIJL

Door aan het personeelsfeest een thema te hangen, wordt er gelijk een bepaalde binding gecreëerd! Van een prachtig winter wonderland feest tot een après-ski party en van een zomers bedrijfsfestival tot een country feest! Het personeelsfeest kan ook in een chique stijl georganiseerd worden, waarbij iedereen volledig in de watten wordt gelegd. 

 

offerte aanvragen

CATERING

De bar wordt aangepast aan de stijl van het feest. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvol personeelsfeest creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. Voor het grote feest losbarst, eerst met het personeel wat eten? Gave foodtrucks, live cooking of een stijlvol diner, het is allemaal mogelijk.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort personeelsfeest. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

Een perfect personeelsfeest laten organiseren

Soms wil je een keer een bijzonder feest organiseren voor je personeel. Ze even laten weten hoe bijzonder je ze vindt en hoezeer je het waardeert wat zij allemaal voor je betekenen. Bij Zomaar Events weten we wel hoe we een feest moeten organiseren dat iedereen zich nog lang zal heugen. Een personeelsfeest waar mensen het nog lang over hebben bij de koffieautomaat. We bieden je hierbij een breed scala aan mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een bepaald thema. Wellicht heb je zelf al een thema in je hoofd, maar we kunnen je daarvoor ook inspiratie geven. Een thema dat bij je bedrijf past, of gewoon iets origineels om er een speciaal feest van te maken.

Laat ons je personeelsfeest organiseren

Als je Zomaar Events je personeelsfeest wil laten organiseren, dan gaan we graag om te beginnen met je om tafel zitten. Dan kunnen we doornemen wat jij al voor ideeen hebt, aan de hand daarvan komen wij dan weer met suggesties. Een thema is wellicht leuk, maar niet verplicht. Je kan er namelijk ook voor kiezen om gewoon een feest te geven met eten, drinken en een goede dj of live band. We nemen de mogelijkheden op dit gebied ook graag eens met je door. We kunnen ook een verrassende act aan je feest toevoegen, of je personeel met zijn allen een bijzonder spel laten doen.

Door Zomaar Events je personeelsfeest laten organiseren

Een personeelsfeest van Zomaar Events is een echte happening. Wij houden er niet van om feesten te organiseren die standaard zijn. We denken dat vooral een personeelsfeest best wel een beetje bijzonder mag zijn. Verras je mensen met een uniek feest van Zomaar Events om de teamgeest eens een flinke boost te geven. Neem hier gewoon even contact over op met ons om met ons door te