TE GAST OP JULLIE EIGEN EVENEMENT!

Om het personeel te bedanken voor al het harde werken, verdient het personeel een spetterend feest. Door onze ervaring, weten wij hoe je een origineel personeelsfeest met impact kan creëren. Daarnaast nemen wij alles uit handen zodat jullie te gast kunnen zijn op jullie eigen evenement.

LOCATIE

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

STIJL

Door aan het personeelsfeest een thema te hangen, wordt er gelijk een bepaalde binding gecreëerd! Van een prachtig winter wonderland feest tot een après-ski party en van een zomers bedrijfsfestival tot een country feest! Het personeelsfeest kan ook in een chique stijl georganiseerd worden, waarbij iedereen volledig in de watten wordt gelegd. 

 

offerte aanvragen

CATERING

De bar wordt aangepast aan de stijl van het feest. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvol personeelsfeest creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. Voor het grote feest losbarst, eerst met het personeel wat eten? Gave foodtrucks, live cooking of een stijlvol diner, het is allemaal mogelijk.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort personeelsfeest. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een onvergetelijk personeelsfeest organiseren

Ben je op zoek naar een passende invulling voor jouw personeelsfeest? Wellicht is het een idee om de personeelsborrel te laten organiseren door een van onze ervaren projectmanagers. Je personeelsfeest organiseren door Zomaar Events is vertrouwd en zorgt ervoor dat je feest gegarandeerd een succes wordt. Bij ons ben je niet een van de zovelen waarbij we elke keer opnieuw hetzelfde personeelsborrel organiseren. Wij vinden het belangrijk dat een personeelsfeest bij jou past. Elk personeelsevenement is voor ons maatwerk waarbij we afstemmen op het bedrijf, de doelstelling en natuurlijk de gasten. Jij vertelt ons wat voor budget je hebt en wat de wensen zijn, wij verrassen je met een personeelsweekend, een familiedag of een personeelsfeest.

Een personeelsborrel op eigen locatie

Wil je graag een personeelsborrel op eigen locatie laten organiseren? Dan zit je bij Zomaar Events goed! We organiseren een onvergetelijk personeelsborrel op eigen locatie, die niet zomaar vergeten zal worden door jouw medewerkers. We zorgen voor de perfecte combinatie van sfeer, heerlijk eten en drinken en eventueel fantastisch entertainment. Een mooie gelegenheid om aan je personeel te laten zien hoeveel je ze waardeert. We nemen alles voor je uit handen, geef aan wat je wensen zijn en wij regelen het allemaal! Bekijk om te beginnen eens wat voor thema je bij je feest wil hebben. We kunnen voor jou een zomerborrel of nieuwjaarsborrel organiseren, maar ook een bedrijfsfestival of winterborrel. Bekijk dan even wat voor drinken en eten je allemaal aan je mensen aan wilt bieden. Tot slot heb je dan nog de keuze uit meerdere vormen van entertainment voor bij je personeelsfeest op eigen locatie.

Meer weten over een personeelsfeest op locatie laten organiseren?

Als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan nodigen we je van harte uit om eens contact met ons op te nemen. We kijken samen met jou wat er op het gebied van het personeelsfeest of personeelsborrel op eigen locatie organiseren allemaal mogelijk is. Reken er maar op dat wij voor jou een feest in elkaar zetten dat spectaculair en uniek is.

Een onvergetelijk personeelsfeest!

Een personeelsfeest is het moment waarop je je personeel kunt bedanken en nieuw personeel kunt betrekken bij het team. Een hecht team ontstaat in een ontspannen sfeer, aan ons de taak deze te creëren. Samen kijken we naar een personeelsborrel wat wij jou en je personeel past. Een gezellige feestavond kan bestaan uit een grappig thema waarbij iedereen verkleed moet komen. Een dagprogramma is een mogelijkheid om maximaal te kunnen genieten. Een personeelsborrel werkt sfeer verhogend, we gaan op zoek naar leuke activiteiten en regelen leuke foodtrucks. Zolang het evenement maar iets is waar jij en je personeel blij van worden. Het voordeel van een personeelsevent is dat de gasten sowieso komen. Een personeelsfeest organiseren waar nog jarenlang over doorgepraat wordt, dat is wat iedereen wil. Je wilt dat iedereen zich kan vinden in je event en hier ook blij van wordt. Een stijve bedoeling is iets wat je sowieso niet wilt. Een personeelsevent laten organiseren door Zomaar Events, zorgt voor een gegarandeerd succes. Samen bepalen we het doel van je event, is het feesten om te feesten, of zit er toch nog iets achter? Het doel vormt de insteek van het personeelsevent.

Meer informatie nodig over een unieke personeelsborrel laten organiseren?

Het is altijd een uitdaging om een goed personeelsfeestje te organiseren. Je wil ervoor zorgen dat iedereen zich hier vermaakt, maar toch ook dat het een originele, memorabele aangelegenheid wordt. Het is dan goed om eens met onze mensen om tafel te gaan zitten om de verschillende mogelijkheden met ons door te nemen. We kunnen bijvoorbeeld een themafeest organiseren, of een festival dat alleen voor je personeel bedoeld is! Uiteraard hebben we ook mogelijkheden in huis die wat meer bescheiden zijn. Je mag er hierbij op rekenen dat wij je alle stappen uit handen nemen, zodat jij samen met je personeel kunt gaan genieten!

Personeelsborrel of feest laten organiseren door Zomaar Events

Het organiseren van een personeelsfeestje kun je het beste aan de professionals van Zomaar Events overlaten. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. We nemen dan ook graag je wensen een keer met je door. We kijken dan naar zaken als de locatie, de stijl, de catering en het entertainment. Op al deze vlakken hebben wij jou een ruime keuze te bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je personeelsfeest, of neem contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We komen graag een keer bij je langs om met je door te nemen hoe we jouw personeel aangenaam gaan verrassen met een fenomenale personeelsborrel!