KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een personeelsfeestje laten organiseren

Wordt het tijd om weer een keer een personeelsfeestje te organiseren? Heb je met je bedrijf bepaalde doelen bereikt, of wil je jouw mensen laten zien dat je ze waardeert? Een personeelsfeestje organiseren is dan een goed idee. Het is dan goed om even serieus te bekijken wat voor feest het gaat worden. Je kan een paar flessen drinken, een schaal met hapjes en een vrolijke playlist aanzetten, maar daar ga je geen bijzondere indruk mee achterlaten. Beter is het dan om Zomaar Events in te schakelen. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van het organiseren van onvergetelijke personeelsfeestjes.

Professioneel organiseren van een personeelsfeestje

Het is altijd een uitdaging om een goed personeelsfeestje te organiseren. Je wil ervoor zorgen dat iedereen zich hier vermaakt, maar toch ook dat het een originele, memorabele aangelegenheid wordt. Het is dan goed om eens met onze mensen om tafel te gaan zitten om de verschillende mogelijkheden met ons door te nemen. We kunnen bijvoorbeeld een themafeest organiseren, of een festival dat alleen voor je personeel bedoeld is! Uiteraard hebben we ook mogelijkheden in huis die wat meer bescheiden zijn. Je mag er hierbij op rekenen dat wij je alle stappen uit handen nemen, zodat jij samen met je personeel kunt gaan genieten!

Laat Zomaar Events jouw personeelsfeestje organiseren

Het organiseren van een personeelsfeestje kun je het beste aan de professionals van Zomaar Events overlaten. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. We nemen dan ook graag je wensen een keer met je door. We kijken dan naar zaken als de locatie, de stijl, de catering en het entertainment. Op al deze vlakken hebben wij jou een ruime keuze te bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je feest, of neem contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We komen graag een keer bij je langs om met je door te nemen hoe we jouw personeel aangenaam gaan verrassen met een fenomenaal feest!