WELKE BORREL SPREEKT JOU AAN?

Er is altijd wel een goed moment voor een borrel! En of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben voor elk jaargetijd een passende invulling!

NIEUWJAARSBORREL

Begin het jaar goed met een borrel voor het personeel of klanten. Wij zorgen ervoor dat het een borrel wordt, waar nog het hele jaar over na gepraat wordt.

 

MEER INFORMATIE NIEUWJAARSBORREL

ZOMERBORREL

De zomer of lente is hét ideale moment om een gezellige borrel te organiseren. De flesjes Corona en flessen rosé staan alvast koud! Met onze bier- en foodtrucks kunnen wij alle kanten op.

meer informatie zomerborrel

WINTERBORREL

In de koude wintermaanden  zorgen wij voor een sfeervolle borrel door middel van onze strechtenten, heaters en vuurkorven. Geniet van een winterse BBQ met een glas Glühwein!

MEER INFORMATIE WINTERBORREL

KERSTBORREL

Door de juiste aankleding, entertainment en catering, zorgen wij voor een succesvolle borrel in kerstsferen. Wordt het een Broodje Bratwurst, Flammkuchen of toch een winterse stamppot?

MEER INFORMATIE KERSTBORREL

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING