PERSONEELSWEEKEND MET COLLEGA’S 

Heeft jouw personeel wel een break verdiend? Een personeelsweekend is de perfecte kans om collega’s beter te leren kennen in een informele setting! Wij zorgen voor verbindende activiteiten, een prachtige locatie, goede catering en een mooi feest, waarna iedereen heerlijk kan blijven logeren. Laat je ontzorgen door Zomaar Events en creëer herinneringen tijdens een personeelsweekend die alle verwachtingen overtreft. 

LOCATIE

Gaan jullie voor glamping, luxueus hotel of huren jullie een heel kasteel af? Of jullie nu midden in de stad of diep in de wildernis willen overnachten, wij vinden altijd een locatie die past bij jullie personeelsweekend!

offerte aanvragen

STIJL

Een personeelsweekend vier je uiteraard in stijl! Van uitnodiging, tot gepersonaliseerd cadeau, verblijf, en (thema)feest! Wij zijn expert in het doorvoeren van styling in detail.

offerte aanvragen

CATERING

Bij een personeelsweekend hoort natuurlijk lekker eten! Van een lunchpakketje in de bus, tot een uitgebreid diner in de avond of een festival met diverse foodtrucks! Wij zorgen ervoor dat het jouw personeel aan niets ontbreekt en regelen altijd de beste catering.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT & ACTIVITEITEN

Overdag sportieve-, creatieve-, of verbinden activiteiten doen, om ‘s avonds uitgebreid te dineren en de dag muzikaal af te sluiten met een mooi feest of festival! Wij maken wensen werkelijkheid en zorgen ervoor dat jij te gast bent op je eigen evenement. 

Bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Creëer een Onvergetelijk Personeelsweekend met Zomaar Events

Zomaar Events is dé specialist in het organiseren van personeelsweekenden. Laat ons je verrassen met een uniek weekend speciaal voor jou en je collega’s! Van het perfecte terrein tot aan stages, muziek, overnachting(en), eten en entertainment – wij zorgen ervoor dat jouw personeelsweekend onvergetelijk wordt.

Versterk de Banden met een Personeelsweekend

Samen ontbijten, activiteiten doen, eten en feesten; dé ingrediënten voor binding binnen jullie team. Bij Zomaar Events hebben we de expertise om een memorabel personeelsweekend te organiseren, volledig op maat. Wij zorgen voor een ervaring die jullie nog lang bij zal blijven.

Bedrijfsfestival met overnachting organiseren

Wil je echt uitpakken met je bedrijfsevenement? Kies voor een bedrijfsfestival met overnachting! Wij zorgen voor vervoer, een prachtig festivalterrein, een knallende line-up, foodtrucks en een aansluitende overnachting op een bijzondere locatie. Boek jullie ever ending party en wij maken jouw dromen werkelijkheid. Laat ons de organisatie uit handen nemen zodat jij te gast kunt zijn op je eigen evenement.

Meer Informatie? Neem Contact Op!

Wil jij een onvergetelijk personeelsweekend organiseren? Laat Zomaar Events je daarbij helpen! Naast entertainment kunnen wij ook verbindende, sportieve, culturele en creatieve activiteiten organiseren voor overdag. Ook regelen we vervoer en overnachtingen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden.